Skip to main content

De mens is het enige wezen op aarde dat de mogelijkheid en capaciteit heeft om zich zaken te verbeelden. Dus ook om aannames te doen en zichzelf ergens van te overtuigen. Met of zonder bewijs. En waar we met name goed in zijn, is onszelf op negatieve wijze beïnvloeden. Over dat je niet goed genoeg bent of niet knap genoeg. Dat anderen veel slimmer zijn en daarom meer een compliment verdienen dan jijzelf.
Maar… de grap hierbij is dat het de andere kant op dus ook werkt! Als je op het punt staat om iets spannends te doen of iets wat je nog nooit eerder hebt gedaan, overtuig jezelf er dan van dat je het gewoon kunt! In plaats van je zorgen te maken over wat er allemaal fout kan gaan.
Wanneer je denkt dat iets te moeilijk is, geef jezelf een schouderklop en bemoedig jezelf met een positieve affirmatie, zoals: “Goed bezig!” “Super slim van mijzelf!”
.
Het werkt, echt. ????
.
#firestarter #lifehacks #zelfliefde #mindset #nononsens #dapper #bebrave #bebrilliant #eindhovencity #eindhoven #coachingforlife #coaching #coach #lifecoach #duurzaam #persoonlijkegroei #personalgrowth #tobeornottobe

Maartje Vermeer

Author Maartje Vermeer

More posts by Maartje Vermeer

Leave a Reply

Open chat
Hulp nodig van Maartje?
Hallo,
Hoe kan ik je helpen?