A little bit about me

Houding & Gedrag, Motivatie en “What’s the reason Why?” hebben mij altijd al geboeid. Dit is ook gelijk de ‘Spark’ in mijn persoonlijke missie en grondhouding. Namelijk dat ik een bijdrage wil leveren aan dat iedereen dit inzicht krijgt, eigen kan maken en voor altijd kan toepassen. Vanuit mijn basis principes heb ik begrip voor dat iedere vorm van gedrag voortkomt uit goed intentie, dat het belangrijk is om een heldere en eigen missie te hebben. En dat “the reason why” ontstaat vanuit sociale verbinding.

Mijn aanpak is hands on met een gezonde dosis humor en oog voor wat jij nodig hebt!

Why I know what I do

Ik ben gecertificeerd Integral NLP Life Coach Practitioner. Integral NLP is NLP combineren met andere krachtige methodieken en deze integraal inzetten op de verschillende aspecten van een individu. Bij een integrale aanpak kijk ik dus naar jou als mens in zijn geheel; naar het lichaam, het denken, het spirituele, je schaduwkant en de effecten die je hebt op jouw omgeving (ecologie). Naast NLP ben ik onder andere opgeleid in: Faster EFT (Emotional Freedom Technique), Voice Dialogue, Focussing, Hypnose (werken met trance), Metaforen en Tijdlijnen.

Facebook  Instagram

Op zakelijk gebied richt ik me op inkoop.

Dit is bestemd voor o.a. inkoopadviseurs, inkopers of contractmanagers en is gericht op het persoonlijk ondersteunen en ontwikkelen van de Soft Skills. Naast mijn praktijk als gecertificeerd Life Coach, ben ik ook werkzaam binnen het inkoopvakgebied. In deze rol zie ik mijzelf als verbinder tussen mens en organisatie. Gericht op innovatieve en duurzame samenwerkingen.

Heb je nog vragen voor Life Coach Eindhoven, neem dan contact met me op!