Skip to main content

Een klein stukje over mij

Houding & Gedrag, de reden waarom en drijfveren hebben mij altijd al geboeid. Dit is ook het fundament van mijn persoonlijke missie. Namelijk anderen helpen bij het verkrijgen van inzicht en kennis hierin om op eigen kracht volledig de regie te nemen over hun leven. Ik geloof in het hebben van een heldere eigen missie.

Waarom zou je voor mij kiezen?
Ik zorg dat je met scherpe en eigen leerdoelen aan de slag gaat, zodat je gemotiveerd kan veranderen en je jouw ontwikkeltraject succesvol doorloopt en afrondt. Een handgreep uit de mensen die je voorgingen: studenten, professionals, leiders, adviseurs, ondernemers, coaches, docenten, trainers.

Persoonlijke benadering: Ik pas de coaching aan op jouw specifieke behoeften en ambities, zodat elke stap van je reis betekenisvol en lonend is.

Oordeelvrije ondersteuning: Een veilige setting om je uitdagingen en dromen te verkennen is een prio, wat zorgt voor een sfeer van vertrouwen en openheid.

Blijvende resultaten: Via mijn coaching behaal je niet alleen korte-termijn doelen, maar ontwikkel je ook vaardigheden voor het leven die je goed van pas zullen komen in de toekomst.

Mijn aanpak is hands on met een gezonde dosis humor en oog voor wat jij nodig hebt!

Why I know what I do

Ik ben gecertificeerd Integral NLP Life Coach Practitioner. Integral NLP is NLP combineren met andere krachtige methodieken en deze integraal inzetten op de verschillende aspecten van een individu. Bij een integrale aanpak kijk ik dus naar jou als mens in zijn geheel; naar het lichaam, het denken, het spirituele, je schaduwkant en de effecten die je hebt op jouw omgeving (ecologie). Naast NLP ben ik onder andere opgeleid in: Faster EFT (Emotional Freedom Technique), Voice Dialogue, Focussing, Hypnose (werken met trance), Metaforen en Tijdlijnen. Deze bewezen technieken combineer ik met neurowetenschappelijke kennis, zoals het functioneren van de hersenen en de werking ervan.

Facebook  Instagram

Op zakelijk gebied richt ik me op inkoop.

Dit is bestemd voor o.a. inkoopadviseurs, inkopers of contractmanagers en is gericht op het persoonlijk ondersteunen en ontwikkelen van de Soft Skills. Naast mijn praktijk als gecertificeerd Life Coach, ben ik ook werkzaam binnen het inkoopvakgebied. In deze rol zie ik mijzelf als verbinder tussen mens en organisatie. Gericht op innovatieve en duurzame samenwerkingen.

Heb je nog vragen voor Life Coach Eindhoven, neem dan contact met me op!

Open chat
Hulp nodig van Maartje?
Hallo,
Hoe kan ik je helpen?