Skip to main content
Over Life coach Eindhoven

Weten waarom je doet, zoals je doet. Wat dat is en hoe je doet. Pas als je hier inzicht in hebt, kan je bepalen wat je wilt en wat je wilt veranderen. En wat je met die verandering wilt bereiken. Iedere verandering is gericht op een verbetering of transformatie. Dit geldt voor jou als mens, net zo als dit geldt in werk of in een ander leefgebied.

Voor het succesvol doorvoeren van verandering is er meer nodig dan alleen theorie of door alleen erover te praten. Om te komen tot zelfkennis is inzicht nodig van sociaal-emotionele waarden. Juist bij persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat iedereen dit op een gerichte en persoonlijke manier kan doen. Sociaal-emotionele kennis is essentieel voor persoonlijk welzijn en succes.

Mijn werk is gericht op het ontwikkelen en ontplooien van deze sociaal-emotionele kennis en van executive vaardigheden. Door dit te vertalen naar persoonlijke strategie ontstaat er een helder beeld van het persoonlijk fundament en hoe dit in te zetten.

Investeren in jezelf, als individu en als professional, gaat over het bewust creëren van de meest optimale omstandigheden om te ontwikkelen en groeien.  

Vrijheid in mens zijn en doen

Meer zijn en anders doen

Er wordt vaak gesproken over “meer zijn en minder doen”, maar maak je geen illusies. Veel zaken in het dagelijks leven zijn nu eenmaal onderdeel van ons bestaan en is hoe de maatschappij werkt.

You can spend your time only once, so better do it wisely

Ben je op zoek naar een betere balans tussen vrije tijd en verplichting? Klaar met zelfsabotage? Ik help je graag bij het hervinden van je eigen kracht en zelfliefde.

Open chat
Hulp nodig van Maartje?
Hallo,
Hoe kan ik je helpen?