Over Life coach Eindhoven

Vrijheid in mens zijn en doen

Life Coach Eindhoven begeleidt bij het ontwikkelen op Houding & Gedrag vanuit Sociale verbinding.

Door ‘Coaching For Life’ creëer je de gelegenheid om persoonlijk of als team, aan het roer te komen. Aandacht voor mens-zijn en tijd vrij maken voor de dingen die we willen doen, zijn hierin belangrijk. Dit door focus en passie helder te maken en leren constructief in te zetten.

Als mens is het belangrijk om te weten waarvan je bent. Iedereen heeft een solide basis nodig om zijn of haar stip aan de horizon te kunnen bepalen. Feitelijk is dit de kapstok van jouw leven en bepaalt de volgende stap die hierin gemaakt wordt. Inzicht in de grondhouding is hierin de essentie.

Door deze basis te onderzoeken, herkennen en toe te passen, ontstaat er focus. De focus om steeds weer te kunnen bepalen of een keuze of gebeurtenis bij jou past. Het geeft ruimte om zelf je pad te bepalen, wat je kunt en of je het ook echt wilt. Dit geeft niet alleen zelfvertrouwen en kracht, maar maakt je ook veerkrachtig.

Brengt jouw stip aan de horizon in zicht!

Meer zijn en anders doen

Er wordt vaak gesproken over “meer zijn en minder doen”, maar maak je geen illusies. Veel zaken in het dagelijks leven zijn nu eenmaal onderdeel van ons bestaan en is hoe de maatschappij werkt.

You can spend your time only once, so better do it wisely

Ben je op zoek naar een betere balans tussen vrije tijd en verplichting? Klaar met zelfsabotage? Ik help je graag bij het hervinden van je eigen kracht en zelfliefde.