Voor een duurzaam resultaat ben jij aan zet! I'll show you how!


Voor een positief resultaat en persoonlijke ontwikkeling, dienen intrinsieke motivatie, gelegenheid en capaciteit in balans te zijn.

De intrinsieke motivatie ben jij! De tijd en energie die je wilt geven om te veranderen of problemen aan te pakken. De capaciteit is de investering die je bereid bent om in jezelf te doen, dit gaat over euro’s en over eigenwaarde.

De gelegenheid bied ik: de tools, de handvatten en de inzichten om je verder te helpen en die je de rest van je leven kunt inzetten. 

Voordat we starten met coaching, nodig ik je uit om het intakeformulier zo volledig mogelijk in te vullen, terug te sturen via email coach@lifecoacheindhoven.com en hierbij de gewenste optie aan te geven, de volgende opties zijn mogelijk:

Kennismaking

Vraagstelling

Gratis

max 45 minuten

Intakegesprek

Afstemmen coaching traject

€50,-

max 45 minuten

Personal Fundamentals

1 op 1 training 4 sessies + intake & evaluatie

€ 743,00

conform programma

Losse sparsessie PF

1 sparsessie extra bij Personal Fundamentals

€ 50,00

max 45 minuten

Persoonlijke coaching sessie

Begeleiding en ontwikkeling

€ 100,00

max 90 minuten

Strippenkaart losse sessies

5 sessies, vrij inzetbaar (binnen 24 maanden) + intake

€ 450,00

Als vermeld

Goodiebag LCE

LCE goodies in a bag

€ 14,95

Coaching postcard set

Set van 4 kaarten met lifehacks

€ 7,95

● Alle bedragen zijn exclusief btw;

● Opties voor betalingsregeling zijn bespreekbaar;

● Van losse sessies wordt geen verslag opgesteld;

Life Coach Eindhoven zal geheimhouding en bescherming betrachten ten aanzien van door de coachee, t.b.v. dossier en coaching, verstrekte gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevens (AVG). Persoonlijke gegevens zullen nooit zonder toestemming van de coachee met derden worden gedeeld.
Het kan in bepaalde situaties nodig of nuttig zijn om informatie te delen of op te vragen bij een huisarts, begeleider of hulpverlener.
Met het ondertekenen van het formulier ‘toestemming informatie delen en opvragen’ geef je Life Coach Eindhoven toestemming om contact op te nemen en informatie te delen of op te vragen bij huisarts, begeleider of hulpverlener. Wanneer dit nodig is vraagt Maartje Vermeer mondeling toestemming en geeft aan om welke informatie dit gaat en waarvoor dit nodig is.

Intakeformulier downloaden