Skip to main content

Dit zeggen ze over

Life Coach Eindhoven

Het Personal Fundamentals traject van Maartje heeft me terug helpen brengen naar mijn basishouding.
Herkenning en erkenning vinden in mijn eigen richting. Maartje hielp mij hierbij op heel positieve wijze.
Ze zet aan om in beweging te komen en zelf aan de slag te gaan.
Voor wie zoekt naar een gestructureerde en no-nonsense aanpak in persoonlijke coaching kan ik Maartje absoluut aanbevelen!

AlexEen versterkte autonomie

Maartje is een vrolijke, gedreven en scherpe coach. Met diverse technieken ontstaat er een volledige aansluiting. Door scherpe vragen en afwisselende manier van werken bereikt ze samen met jou de kern.

Dank daarvoor! Groetjes, Tanja

TanjaTerug naar de kern.

Maartje is een fijn mens, ze zet een goede relaxte sfeer neer en ze laat je tot inzichten komen door de juiste persoonlijke vragen te stellen.

Dit traject was voor mij helemaal nieuw en wist totaal niet wat ik ervan moest verwachten. Maar het helpt je echt verder, ook voor de langere termijn.

Alles zit natuurlijk in jezelf. De punten waar je jezelf in tegenhoudt, maar ook waar je mee verder kan. Alleen kun je daar soms niet bij. Niet alleen.

Na deze sessies zijn er deuren geopend, en ik ben ervan overtuigd dat ik deze deuren kan blijven bereiken. Ook na een x aantal jaren.

Maartje, dankjewel!

JohannisDeuren zijn geopend

Ik had vooraf geen idee wat ik moest verwachten van coaching en vond het eerlijk gezegd best wel spannend om aan te beginnen. Maar wat ben ik aangenaam verrast door Maartje en haar sessies. Ze creëert gelijk vanaf minuut een aangename relaxte sfeer waardoor ik mij gemakkelijk open kon stellen. De sessies voelde daarom voor mij aan alsof je met een goede vriend praat en heb ik heel aangenaam en nuttig ervaren.

Ik heb het hele Personal Fundamentels programma gevolgd. Dit zorgde ervoor dat ik vaak diep over mezelf moest nadenken niet alleen tijdens de sessies maar ook via de opdrachten thuis. Als resultaat gaf mij dit week op week nieuwe inzichten over hoe ik handel en mij voel in bepaalde situaties maar ook bijvoorbeeld waarom iets mij motiveert of juist niet. Ik herken nu veel beter mijn persoonlijke valkuilen en heb door Maartje nu het gereedschap in huis om deze te ontwijken en eruit te komen. Of zoals wij het noemden tijdens de sessies: Je maakt een instructie boek over jezelf wat nuttig is voor de rest van je leven.

WesselEen boekje voor het leven.

Ik heb Maartje benaderd met een tamelijk toegespitste vraag, waarin ik specifiek praktische en pragmatische tools vroeg om de verandering die ik voor ogen had goed te laten gebeuren. Ik ben nogal praktisch van aard, en had geen enkele ervaring met deze “wereld”. Het was erg prettig dat Maartje niet met een soort “zweverigheid” aankwam, maar met inderdaad heel praktische tips, tricks en tools kwam. Ik heb er absoluut veel aan gehad, en veel van de sessies is blijven hangen, zodanig dat ik het vaak in mijn “wereld” gebruik. Heel prettig allemaal !

Erwinhele praktische tips, tricks en tools

Maartje hebben elkaar leren kennen als collega’s binnen 1 organisatie. We hadden toen weinig met elkaar te maken. Door onze gedeelde passie voor samenwerking zijn we informeel samen gaan optrekken en merkten we al snel dat dat werkte. Enkele jaren later werden we rechtstreekse collega’s in een team in ontwikkeling en hebben we veel successen bereikt en ook veel lol gehad. We hebben toen een sterke vertrouwensband gekregen en zijn we maatjes geworden. Mijn ambitie om door te groeien en leiding te gaan geven werden door Maartje herkend, kritisch geobserveerd en met haar coachingsvaardigheden van nature een stap verder gebracht. Op een gegeven moment was het zover, ik kon een stap maken bij een andere vergelijkbare organisatie. De goede band met Maartje zorgde voor een blijvend contact. Afgelopen jaar ben ik gestart in een leidinggevende positie en al snel merkte ik nieuwe persoonlijke uitdagingen. Na jaren werken vanuit een setting waarin ik informeel leiderschap moest tonen, werd het nu formeel leiderschap. Wat is mijn leiderschapsstijl? Wat wil ik uit deze fase halen? Kan ik dit wel en hoe zorg ik ervoor dat ik een sterke leider ben naar mijn team toe. Onzekerheid en onbewust bekwaam zijn maakte dat mijn dagen veel energie kosten in plaats van dat het energie opleverde. Tja, dit was een mooie gelegenheid om met Maartje hierover te reflecteren en oefeningen te doen. Ik voel me bij Maartje thuis en de afwisseling van serieuze momenten met een flinke dosis humor maakt dat ik zeker in haar aanpak geloof. Het was de volgende dag direct toepasbaar en kon mijn team op een positieve en effectieve wijze beïnvloeden. Op dit moment gaat het lekker, presteer ik met mijn team en weet ik zeker dat ik dit jaar nog een keertje Maartje inschakel. Je bent nooit klaar met je persoonlijke ontwikkeling.

GerwinHet was de volgende dag direct toepasbaar

Maartje heeft met haar enthousiasme en liefdevolle vriendelijkheid een fijne sfeer weten te creëren tijdens de sessies. Hierdoor merkte ik dat er al snel ruimte kwam om mijn gedachten en gevoelens uit te spreken.

Voordat ik aan Life coaching begon had ik geen idee wat het belang was van mijn grondhouding en basisprincipes. Het benoemen van mijn intrinsieke waarden was lastig. Hoe sta ik nu werkelijk in het leven? Wat is mijn houding ? Ik had geen idee. Verrassend hoe snel ik door de manier van vragen stellen, hier zicht op kreeg.

Nu ik helder heb wat mijn basis principes zijn, is keuzes maken makkelijker geworden. Vanuit wie ik werkelijk ben, heb ik nu de moed om met meer vertrouwen mijn dromen te volgen. De coaching sessies met Maartje hebben mij enorm geholpen om meer zelfinzicht te krijgen en is mijn zelfvertrouwen gegroeid.
De stip aan de horizon is in zicht. Wat veel rust geeft. Ik hoef niet meer te zoeken. Het belang van focus is me maar al te duidelijk geworden en dat is me heel wat waard!

KellyKlaar met alle onzin

Maartje heeft mij middels een faster EFT (Emotional Freedom Technique) behandeling geholpen om sneller en gerichter resultaat te behalen om negatieve emoties sneller uit de weg te ruimen.
Ik was aan het begin eerlijk gezegd sceptisch over EFT en was benieuwd of het echt werkt, want hoe kan namelijk een paar keer tappen iets in gang zetten?
Ik kan nu echter zeggen dat dit écht werkt. Al na 1 sessie was ik eigenlijk al getransformeerd. Ik kon me gerichter focussen op de belangrijke elementen in mijn leven en voornamelijk af te zien van de onbeduidende negativiteit die zich in de loop van de tijd had opgebouwd in mijn werkomgeving. In die omgeving had ik namelijk veel last van.
Ze legt uit hoe emotioneel geladen gebeurtenissen uit je verleden je nog steeds kunnen verontrusten in de vorm van "gevangen emoties" of "herinneringen" die stress, angst en paniek veroorzaken. Deze gevangen emoties of herinneringen hebben vaak een intens effect op hoe ik denk en de keuzes die ik maak. Door het toepassen van faster EFT heeft Maartje mij deze symptonen van “zelf-sabotages” en terugkerende problemen verholpen. Ze heeft me geholpen via een krachtige en eenvoudige manier om mezelf te ontdoen van de ongeziene bagage die mijn leven runt. In mijn werkomgeving merk ik dat ik zaken makkelijker kan loslaten en kalmer en ontspannender kan zijn. Ze heeft mijn blokkades opgeheven, waardoor ik mijn eigen kracht, intuïtie en zelfliefde weer kon terugvinden. Ik zie het dan ook echt als een verrijking dat ik deze behandeling heb gedaan en kan het iedereen aanraden.

ShannonGestopt met zelfsabotage

Ik ken Maartje Vermeer 8 jaar nu. Zoals ik haar als mens heb leren kennen, verbaast het mij eigenlijk niks dat zij deze studie heeft gekozen om haar horizon te verbreden. Als mens is ze eerlijk, en geeft ze haar mening recht door zee, zonder dat je je hoeft af te vragen wat zij bedoelt. En ik denk dat je dat in een coach ook wilt. Het zien dat er meer lagen aan een mens zijn, de rust hebben samen met haar de lagen van de ui te pellen en tot de kern te komen. Ik ben bij haar geweest, en vond het plezierig en fijn en ze heeft bij mij precies de lagen afgepeld die nodig waren. Ik heb hierdoor meer grip gekregen en mijn leven op een andere manier ingericht en mijn manier van denken omgezet.

Mirameer grip gekregen
Open chat
Hulp nodig van Maartje?
Hallo,
Hoe kan ik je helpen?