Skip to main content

Soms hebben we plannen en grootse ideëen. We weten precies hoe we het willen. En dat is al heel wat, want vaak weten we vooral wat we níet willen!
Hoop en vooruitzicht zijn belangrijk. Het kan ervoor zorgen dat je bereid bent om nog beter je best te doen en jezelf aan te moedigen nog een stap verder te gaan.

Maar besef je dat een idee of wens eigenlijk een soort stip aan de horizon is. Een toekomstbeeld. En dat heeft tijd nodig om concreet te worden. En het zal zeker niet vanzelf gaan om het te bereiken. De weg ernaartoe gaat met vallen en opstaan.
Deze momenten zullen je op de proef stellen. Waarom wilde je dit in hemelsnaam ook alweer!?

Invulling geven aan een wens of droom heeft dus tijd nodig, doorzettingsvermogen en vertrouwen. Vertrouwen in keuzes, vertrouwen in afwijzing. En door jezelf ruimte en tijd te geven en een beetje lief te zijn voor jezelf, zal je er in groeien. Dat is zeker!

Nog een glorieuze dag toegewenst! ????

#personalgrowth #levelup #persoonlijkegroei #groeipijn #growingpains #coachingforlife #coaching #lifehacks #lifecoach #selflove #loa #zelfliefde #nononsens #mindset #grass #groengras #mindfulnes #business

Maartje Vermeer

Author Maartje Vermeer

More posts by Maartje Vermeer

Leave a Reply

Open chat
Hulp nodig van Maartje?
Hallo,
Hoe kan ik je helpen?